Online magazines

25 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Belang van adequate askoppeling

Sinds de IE-wetgeving gelden voor elektromotoren minimale efficiƫntievereisten. Alle onderdelen van de aandrijftrein dienen op elkaar afgestemd. Daarbij krijgen - naast de motor - vooral de reductorkast en de transmissie de aandacht. Velen zien echter een kleinere component over het hoofd: de askoppeling.
Michiel De Mylle

Bladmanager

Twee assen met elkaar verbinden vergt iets meer denkwerk dan velen misschien zouden verwachten.
Wat is een palletiserrobot, wat is zijn rol in het productieproces, en stelt de voedingsindustrie hierbij bijzondere eisen? En vooral: waarom zou men een palletiser verkiezen boven een standaard zesassige robot?
Voor een betrouwbare besturing van mobiele machines zoals kranen, heftrucks en landbouwmachines, is een nauwkeurige hoekmeting essentieel. Speciaal voor dit type vraagstuk ontwikkelde DIS Sensors, in Belgiƫ vertegenwoordigd door Rotero Belgium, een dynamische inclinosensor die ongevoelig is voor trillingen en schokken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Power Technics 

Power Technics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.