Online magazines

23 maart 2021 Vakinformatie over aandrijftechniek

Online versie bekijken
slimme technologie helpt personeelstekort terug te schroeven 

Dana Brugge ontwikkelt hydraulische transmissies voor onder meer land- en mijnbouwtoestellen. De eigen R&D-afdeling en de expertise van de medewerkers maken dat ze nog vele jaren kunnen blijven bestaan. Desondanks bleef het bedrijf niet gespaard van het algemene tekort aan technisch personeel. Als reactie koos het resoluut voor de omschakeling naar digitaal.   

Michiel De Mylle

Bladmanager PowerTechnics

 
Dana Brugge is een begrip in de wereld van hydraulische aandrijvingen voor off-highwayvoertuigen. Enkele jaren terug koos de toenmalige directeur Luc Bovijn volop voor digitalisering op de werkvloer, wat hielp om het personeelstekort op te vangen.
Na een periode van testen, finetunen en nog meer testen, is de dynamische inclinometer van DIS Sensors - in Belgiƫ vertegenwoordigd door Rotero - klaar om de markt te veroveren.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Hij zocht naar de degelijkheid van een Duitse bestelwagen. Toen ging hij vergelijken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Power Technics 

Power Technics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.