- 14 september 2017
- | Bron: Foodprocess
‘ISO 21469’ stap verder dan H1-standaard
‘ISO 21469’ stap verder dan H1-standaard Nieuwe, stap richting veilige toepassing van smeeroliën in voedingsindustrie? De voedselverwerkende industrie heeft vanzelfsprekend stevige hygiëne-eisen en daar moeten ook tandwielkasten aan voldoen. De eisen verschillen per land en per plaats in het voedselverwerkende proces maar de belangrijkste factoren zijn materiaalkeuze, aseptische voorwaarden en tot slot het smeermiddel. Deze laatste wordt regelmatig over het hoofd gezien terwijl dit een essentieel element is. Het Amerikaanse USNSF ontwikkelde een inmiddels in de markt geaccepteerde standaard (H1 t/m H3) maar daar is ook een ISO certificering bijgekomen. Lees meer hier
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.