01 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER AANDRIJFTECHNIEK

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px'Alles moet sneller, preciezer en efficiënter'

Ook lineaire bewegingen ontsnappen niet aan deze heersende trend in industrie, zelfs al worden ze dan zwaarder belast. Gelukkig laat de pijlsnelle evolutie in lineaire encodertechnologie inderdaad ook steeds grotere snelheden toe, terwijl ook de prijs in dalende lijn zit. Naast personenwagens gaan nu ook constructeurs van vrachtwagens steeds meer de richting uit van e-motoren. Een van de belangrijkste factoren voor de omslag naar efficiëntere aandrijvingen zijn zeker ook de lubricants. Ook hier bewegen fabrikanten zich om uw proces of fleet zo vlot en schoon als mogelijk te laten draaien.

Veel succes!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor aandrijfvraagstukken?

Zoek hier de juiste leverancier!

OPLOSSINGEN IN DIESELSYSTEMEN

160pxDiesel Büchli Antwerpen is uw professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen. Brandstofpompen en injectoren zijn ruim voorradig in ruil zodat de machine weer snel en betrouwbaar kan draaien.
Lees meer

CAD2M is uw partner in het optimaliseren van het maakproces

160pxCAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. Het bedrijf ondersteunt u in het gehele maakproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer.
Volledig artikel lezen

Verhelp slip bij transportbanden

Bij frequentiegeregelde transportbanden wil men het optreden van slip zoveel mogelijk onderdrukken. Vele bedrijven zien een oplossing in het overdimensioneren van de motor.
Volledig artikel lezen

Bosch zet in op elektrisch rijden

Met onder meer het ontwikkelen van 48 V-accu's en de zogenaamde E-Achse (een compacte unit bestaande uit een elektromotor, vermogensregeling en aandrijving bedoeld om de as van een wagen rechtstreeks aan te drijven) bewijst Bosch stevig in te willen zetten om elektrisch rijden.
Lees meer

Volvo komt met elektrische vrachtwagens

In navolging van de Semi e-truck van Tesla start ook Volvo Trucks vanaf 2019 met de verkoop van kleinere vrachtwagens voorzien van een elektrische aandrijving."E-mobility ligt volledig in lijn met de lange termijndoelstelingen die Volvo Trucks vooropstelt op vlak van urbanisatie en het beperken van CO²-uitstoot", klinkt het namens Claes Nilsson, CEO bij Volvo Trucks.
Lees meer

Sortimo, specialist in de inrichting van bedrijfsvoertuigen, werd onlangs uitgeroepen tot "Genomineerde Gazellen: Vlaams-Brabant - KMO". De onderneming behoort daarmee tot de groep van 200 genomineerden die samen het kruip vormen van het actuele bedrijfslandschap in de regio.

Lees meer

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Nog op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, persconferentie, meeting,...? Ontdek hier alle eventlocaties die wij voor u geselecteerd hebben per provincie.
Volledig artikel lezen

http://powertechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Alles moet sneller, preciezer en efficiënter

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be