31 januari 2018

VAKINFORMATIE OVER AANDRIJFTECHNIEK

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxEen efficiënte aandrijving kán, zowel voor nieuwe als oudere lijnen!

Het ontwerp van een machine gebeurt meestal in CAD-software. Innovaties op het gebied van deze CAD-pakketten zorgen ervoor dat het ontwerpen van de elektrische aandrijvingen voor uw machines veel flexibeler en makkelijker kan gebeuren, en dit ondanks een groeiende complexiteit van machines. Ook voor oudere motoren bestaan er middeltjes om deze te upgraden naar de huidige stand der techniek. Retrofitting of het 'updaten' van aandrijfsystemen conform de EU-richtlijnen vormt vandaag in vele gevallen een degelijk alternatief voor een volledige vernieuwing.

Gauthier Geldhof
Bladmanager

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor aandrijfvraagstukken?

Zoek hier de juiste leverancier!

CAD2M is uw partner in het optimaliseren van het maakproces

160pxCAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. Het bedrijf ondersteunt u in het gehele maakproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer.
Volledig artikel lezen

HepcoMotion vergroot voorraad

HepcoMotion vergroot zijn voorraadbeschikbaarheid en leveringsmogelijkheden voor HLG lineaire geleidingen terwijl doorlooptijden bij leveranciers langer worden.
Lees meer

Lenze breidt Raad van Bestuur uit

Lenze breidt haar raad van bestuur uit door een vierde lid aan de drie bestuursposten toe te voegen. Dat besluit brengt het bedrijf een stap dichter bij de implementatie van haar Strategy 2020+ programma, dat Lenze's strategische prioriteiten en doelstellingen tot 2020 ( Strategy 2020+) en verder omvat.
Lees meer

Würth kalender zorgt voor een zinderend 2018

Ook dit jaar vereeuwigt de nieuwe editie van de Würth vrouwenkalender drie adembenemende mooie topmodellen op een even prachtige locatie. Met een aantal van bijna 800.
Lees meer

Nieuwe catalogisch Faulhaber

Faulhaber, toonaangevend aanbieder van allerhande types van aandrijvingen, stelde recent zijn jongste Aandrijfsystemen-catalogus voor. Voor de cover liet de Duitse aanbieder zich inspireren op de Big Bang, het ontstaan van het heelal wat nog steeds heel wat vragen doet rijzen bij kosmologen.
Lees meer

http://powertechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bespaar fors door een efficiëntere aandrijving

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be