14 december 2017

VAKINFORMATIE OVER AANDRIJFTECHNIEK

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Beste lezer,

In deze laatste online uitgave van PowerTechnics voor dit jaar schotelen we graag vlak voor het jaareinde nog wat relevante berichten voor rond aandrijftechniek. Ongeacht of er een korte break inzit of niet, wensen we iedereen de nodige energie toe om even op te laden, om nadien het nieuwe jaar opnieuw met het maximale vermogen aan te kunnen vatten!

Veel leesplezier!

Caldic Techniek Belgium verdeelt MOVEX in Belux

Caldic Techniek Belgium - aanbieder van een breed gamma producten voor aandrijftechniek - verdeelt nu ook Movex in België en Luxemburg. Movex gebruikt zijn aanzienlijke ervaring van transporttechniek om zijn klanten technisch kwalitatieve en innovatieve producten aan te bieden aan een heel competitieve prijs.
Lees meer

Mobiele spillkit onmisbaar op lekkagegevoelige werkplekken

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen, kan zich altijd een calamiteit voordoen. In dat geval is een mobiele spillkit onmisbaar. Zeker op lekkagegevoelige werkplekken, zoals in werkplaatsen en garages.
Lees meer

Brandveiligheidskast die aan alle veiligheidseisen voldoet

Voor de opslag van chemisch materiaal mag een brandveiligheidskast niet ontbreken. Deze kast van Berner is extreem robuust en heeft deuren die bij brand automatisch sluiten, waarna de kast 90 minuten brandwerend is.
Lees meer

OPLOSSINGEN IN DIESELSYSTEMEN

Diesel Büchli Antwerpen is uw professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen. Brandstofpompen en injectoren zijn ruim voorradig in ruil zodat de machine weer snel en betrouwbaar kan draaien.
Lees meer

Simotics HV HP-hoogspanningsmotoren dekt vermogensbereik tot 70 megawatt

Met zijn nieuwe reeks van Simotics HV HP- hoogspanningsmotoren kan Siemens nu oplossingen aanbieden voor een vermogensbereik tot 70 megawatt (MW). Door het flexibele en modulaire concept maakt deze reeks bijzonder precieze maatoplossingen mogelijk voor om het even welke industriële toepassing in het hoge vermogensbereik.
Lees meer

RVS tril- en schudelementen

Na de introductie van de stalen HS elementen in 2009 heeft Rosta nu ook een RVS schudelement voor hangende tril-/ schudsystemen. De HS/ HSI elementen worden gebruikt voor hangende systemen en worden geselecteerd op trekbelasting.
Lees meer

Curvic plate rondsel

Het curvic plate rondsel, een innovatie van Apex Dynamics, is een nieuwe manier om het rondsel aan tandwielkasten te monteren. De gepatenteerde oplossing bestaat uit twee delen; een voetplaat welke aan de tandwielkast gemonteerd wordt en het rondsel zelf.
Lees meer

RD6 positioneringsmotor

De RD6 positioneringsmotor van Lika zorgt voor de juiste spindle-positie door de ingebouwde absolute encoder en aandrijfeenheid. De verstelmotor wordt gemonteerd op positioneerassen om deze automatisch te laten instellen.
Lees meer

Verras familie en vrienden met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox ' The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.

Bekijk de video!

http://powertechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Oplossingen in dieselsystemen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be