17 april 2018

VAKINFORMATIE OVER AANDRIJFTECHNIEK

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe als gebruiker tot
de meest ideale motor komen

Anno 2018 kunnen elektrische motoren zonder enige beperking worden gebruikt in omgevingen met explosiegevaar, als ze tenminste zelf geen explosies of extra schade kunnen veroorzaken.

In die optiek blijft het de verantwoordelijkheid van de gebruiker om, afhankelijk van de atmosfeer, de meest ideale motor in relatie tot de maximale oppervlaktetemperatuur en groepsindeling te kiezen.

En om tot die juiste keuze te komen, kunnen we je alvast ook aanraden om even (al dan niet gratis) langs te gaan op Hannover Messe volgende week!

In ieder geval, hou het veilig!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

ROBUUSTE ENCODER ZONDER AS

160pxDe QR40EMN is een robuuste encoder zonder as, geschikt voor tal van toepassingen in de machinebouw, ook voor veiligheidstoepassingen. De hoekencoder meet de hoek tussen de sensorbehuizing en een aparte magneet die op de as wordt gemonteerd.
Lees meer

MA-IT EERSTE B&R QUALIFIED KNOWLEDGE PARTNER IN NEDERLAND

B&R Industriƫle Automatisering en MA-IT MyAutomation ondertekenden op 26 maart 2018 een letter of intent. Ze willen samenwerken om meer engineers te specialiseren in B&R systemen.
Lees meer

INTEGRATED ENERGY PLAZA OP HANNOVER MESSE

Integrated Energy Plaza op de Energiebeurs van HANNOVER MESSE verenigt alle belangrijke spelers in de geĆÆntegreerde energiebusiness: energieproducenten, elektriciteitsnetbeheerders, beheerders van energieopslagsystemen, stakeholders uit de sector duurzame mobiliteit, verhuizers en schudders van digitalisering.
Lees meer

http://powertechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
ATEX en het belang van explosieveilige motoren

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be