naar top
Menu
Logo Print

Kwaliteitsklasse 6 tandheugels

Nieuwe, toepassingspecifieke uitvoeringen
magazine

Apex Dynamics heeft haar aanbod aan kwaliteitsklasse 6 tandheugels uitgebreid met een aantal toepassing specifieke uitvoeringen: de 6A, 6C en 6M series. Die zijn een aanvulling op het bestaande aanbod van Q6 tandheugels omdat niet elke toepassing vraagt om tandheugels die alle bewerkingen hebben ondergaan. De Q6 standaard van Apex Dynamics heeft de volgende kenmerken:

• Inductiegeharde tanden
• Alle zijden geslepen
• Tangentiale- of voedkracht bij module 2 tot 8,870 N
• Tot 2 meter lengte

De A-serie wijkt daarvan af door de montagegaten voor lineaire geleiding, de C-serie is ongehard en de M-serie heeft enkel nageslepen tanden, de overige zijden zijn gefreesd. De M- en C-series zijn daardoor tot 1 meter leverbaar.

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •