naar top
Menu
Logo Print

Curvic plate rondsel

Curvic plate rondsel
magazine

Het curvic plate rondsel, een innovatie van Apex Dynamics, is een nieuwe manier om het rondsel aan tandwielkasten te monteren. De gepatenteerde oplossing bestaat uit twee delen; een voetplaat welke aan de tandwielkast gemonteerd wordt en het rondsel zelf. Deze passen middels de curvic koppeling perfect en spelingsvrij op elkaar. Hierdoor kan een rondsel gemonteerd worden aan de flensreductor zónder beperking van het aantal tanden. Het curvic plate rondsel is oppervlaktegehard, dubbel nageslepen, beschikbaar in rechte en schuine vertanding, van module 2 tot en met 10 en altijd in kwaliteitsklasse DIN4 / tanddikte tolerantie e24. 

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •