naar top
Menu
Logo Print

Apex Dynamics 30 jaar

Nieuwe tandheugel- en rondselfabriek volledig operationeel
magazine

Op 1 April 2017 vierde Apex Dynamics Inc. haar 30-jarig jubileum. Apex Dynamics B.V. reisde met een uitgebreide delegatie naar Taiwan om de feestelijkheden bij te wonen. Het 30-jarig jubileum werd door de ruim 1.200 genodigden van over de hele wereld groots gevierd op het dak van de fabriek van Apex Dynamics. Met een toespraak van Apex Dynamics President Mr. Robin Cheng, toespraken van alle wereldwijde bedrijven van Apex (alle in hun eigen taal), optredens van beroemde artiesten en een diner verzorgd door diverse topkoks uit Taiwan. Gelijktijdig vond een seminar plaats met de CEO van Apex Dynamics Inc, Mr. Arthur Kuo. Daarin werd uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe tandheugel- en rondselfabriek die nu volledig operationeel is. Voor het einde van dit jaar zullen alle meest gangbare tandheugels en rondsels uit voorraad leverbaar zijn. Een gigantische uitdaging voor de fabriek, maar wel één die ervoor zorgt dat de levertijden gegarandeerd kort zullen zijn. Na de tour door de nieuwe fabriek was iedereen ervan overtuigd dat de doelstellingen zullen worden waargemaakt. Ook kondigde Apex Dynamics tijdens het seminar een compleet nieuwe serie hypoïde/planetaire tandwielkasten aan: de AP-serie, uniek door toepassing van de gepatenteerde technologie Curvic Plate.

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •